facebook pixelid

Ígérteres Startup a láthatáron!

Startup értesítő + Vagyonteremtés Befektetéssel

Ha nem akar lemaradni adja meg e-mail címét és mi értesítjük Önt minden ÚJ, ÍGÉRETES találmányról, fejlesztésről és Startup vállalkozásról, továbbá olyan cikkeket és tanulmányokat küldünk Önnek melyek a befektetői vagyonteremtésének kulcsaivá válhatnak!

Ha holnap besétál egy világsiker az ajtónkon Önnek is szóljunk?

Kérem ne becsülje le az adódó alkalom értékét!

Az Apple harmadik alapító tulajdonosa Ronald Wayne annó 800$ ért eladta 10%-os üzletrészét. Ez az üzletrész ma 100 milliárd dollárt ér, amivel Wayne a világ harmadik leggazdagabb embere lenne.  

Ön csinálja inkább fordítva…

Ha ma van 800$-ja legyen Ön az aki MEGVESZI “Ronald Wayne üzletrészét”… és erre Startup finanszírozó társaságunk révén minimális tőke befektetésével is lehetősége van.  

Társaságunk egyidejűleg számos startup projektet, köztük Magyarország talán legígéretesebb startup vállalkozásait is támogatja!

Amennyiben csak egy is sikert arat közülük, az Ön befektetése TELJES sikert arat.

Adja meg elérhetőségét és mi folyamatosan tájékoztatjuk a folyamatban lévő projektjeinkről és természetesen minden alkalommal értesítjük amikor egy új, ígéretes találmánnyal, ötlettel vagy vállalkozással bővül a portfoliónk.

Bármikor eljöhet az a pillanat, amikor Ön is úgy ítéli meg, hogy nem szabad tovább halogatnia a befektetést! Kérje „Ígérteres Startup a láthatáron!” Startup értesítőnket és Vagyonteremtés Befektetéssel c. tanulmány sorozatunkat!

Kérem most töltse ki az űrlapot!


www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2019. | Safis EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419