facebook pixelid

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

STARTUP VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496
VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496
Vagyonteremtés Befektetéssel – 2.0

MÁR befutott és MOST induló magyar Startupok tulajdonosai és az őket menedzselő szakemberek arról beszélnek, mivel lehet ma világsikert elérni, és Ön hogyan válhat egy következő világsiker részesévé

2018 február 10-én nagy sikerrel megrendezésre került a második DÍJMENTES „Befektetési Fórum” a Safis-EVO Zrt. és az Ötletből DOLLÁR mentorprogram szervezésében.
A rendezvény VIDEÓFELVÉTELÉT minden kedves regisztrálónak örömmel és DÍJMENTESEN megküldjük.

A második Befektetési Fórum célja hasonló volt a 2017- es, nagy sikerrel megrendezett első találkozó céljaihoz, mégpedig megmutatni…

Hogyan válhat Ön is részesévé és haszonélvezőjévé dollármilliárdos sikertörténeteknek

 

A 2018-as Befektetési Fórum alkalmával, amely rendkívül jó hangulatban zajlott, a Startup siker talán legfontosabb szempontjait tárgyaló előadások mellett, magyar Startup vállalkozások tulajdonosai számoltak be a sikereikről.

A MÁR befutott Startupok tulajdonosai mellett a résztvevők ezúttal találkozhattak olyan feltalálókkal és projektgazdákkal is, akiknek rendkívül ígéretes projektjei fejlesztés alatt állnak, és még fogadnak befektetői támogatást.

Ámulatos voltz egyszerre látni a feltalálók egyszerű, de zseniális ötleteit, a MOST INDULÓ vagy már úton lévő projekteket és másfelől azt, hogy hasonló kezdeményezések, megfelelő kezekben milyen messzire jutottak.

Ezúttal két szemfelnyitó előadás a startup finanszírozás és mentorálás gyakorló szakembereitől világított rá a kiemelkedő lehetőségre, amely most az Ön számára is megnyílt.

  

A Befektetési Fórumon a legtöbbek számára elképzelhetetlen léptékű, dollármilliárdos sikerek ajtaja nyílt meg a résztvevők és a VIDEÓK révén Ön előtt is.

 

Bár a magyar feltalálók, újítók számára a lehetőség, hogy a Fórum szervezőitől szakmai és/vagy anyagi támogatást kapjanak folyamatosan nyitva áll, a lehetősége arra, hogy a befektetésével részesévé váljon a vállalkozásaiknak a végéhez közeledik.

A Befektetési Fórum fő szervezője a Safis-EVO Zrt. által összegyűjtendő, Startup projektek finanszírozását szolgáló befektetési alap lassan teljessé válik. Ez a Befektetési Fórum volt az egyik utolsó lehetőség a résztvevők számára és az Ön számára is, hogy kisbefektetőként ebben a fázisban részesévé váljon a projektnek.

Amennyiben Ön feltaláló, újító vagy kisbefektető, tisztán és világosan megláthatja, hogy:

Az egyik következő világsiker az Öné lehet.

1,5 milliárd DOLLÁR
a színpadon

Egy mindössze néhány év alatt a világpiacra betört
újítás tulajdonosa mesélte el a sztoriát

   

A közelmúltban Dr. Varga Miklós (a rendezvény egyik előadója) mentorálásával piacra lépett magyar startup vállalkozások egyikének tulajdonosa mesélte el a sztoriját a színpadról. A VIDEÓ-ból világosan látni fogja a nemzetközi piacra lépés, most már az Ön számára is elérhető stratégiájának zavarba ejtő erejét. Tanúja lehet nemrég még csak naiv álmodozásnak minősített, szinte meseszerű elképzelések valóra válásának.

Íme néhány példa a közelmúlt sikereiből:

1)  1100 millió $

CHARG-E

Ötlet – Vezeték nélküli töltőállomás elektromos autóknak.

2)  1500 millió $

DOCKSTAR TECHNOLOGIES, INC.

Ötlet: Kötél nélküli kikötői rendszer, amely egyetlen gombnyomással automatikusan kiköti a hajót a telefonról történő vezérléssel.

web: www.dockstartechnologies.com

zseniális
találmány
a színpadon

Feltalálók és a találmányaik testközelből! – A rendezvényen készült VIDEÓ révén Ön is találkozhat a Safis-EVO Zrt. Startup-portfólióját képviselő projektekkel

    

A Safis-EVO Zrt. által felkínált befektetési lehetőség különlegessége abban áll, hogy Ön nem EGYETLEN EGY találmányba fektet, hanem egy folyamatosan bővülő, több különböző találmányból álló portfólióba. Ennek a portfóliónak néhány ígéretes tagja fog a színpadról bemutatkozni, illetve fogja röviden bemutatni a találmányát.

Ez a befektetési stratégia, amely több projektre porlasztja a kockázatot, az egyik legbiztonságosabb módja a Startup jelenséghez való csatlakozásnak.

Nyugodtan gondolkozhat úgy, hogy ha a számos projekt közül csak egy is sikert arat, Ön teljes sikert aratott.

Íme a startupportfolió néhány tagja:

Vízálló fa

Farkas János és Róka János

Ötlet: Egy természetes és kíméletes fakonzerváló eljárás, amitől a fa keményebbé válik, nem vetemedik, és nem szívja vizet, valamint ellenáll a rovarkártevők pusztításának. A vízálló fából készíthetők kültéri burkolatok, terasz burkolatok, kerítéselemek, kerti bútorok, akár fürdőszoba padló és csempe is.

Tűzálló fa

Farkas János és Róka János

Ötlet: Egy természetes anyaggal impregnált a lángot tovább nem vivő fa. Hihetetlen látni, ahogy a fát még 1000 Celsius fokos szúrólánggal sem lehet meggyújtani. Az így kezelt fa képes megóvni épületeket, vagyontárgyakat és életeket a tűz továbbterjedésétől és pusztításától.

 

Zéróponti víz

Kocsis László

Ötlet: Molekulárisan színtiszta víz, amely nem tartalmaz sem fizikai, sem kémiai sem biológiai szennyeződéseket. A felületre folyatva bizonyítottan a szennyeződést jelentős részét lemarja és így rendkívül erőteljes, 100%-osan természetes tisztítószerré válik.

Felhasználási lehetőségei között szerepel épületek fal- és egyéb felületeinek tisztítása, de az ezen az elven működő mosógép is fejlesztés alatt áll.

 

Trendext szoftver

Taksony Attila

Ötlet: Egy különleges szöveges és képes üzenetet küldő alkalmazás, amely a közösségi médiák egyik új sztárjává válhat, amely iránt már most hatalmas az érdeklődés.

A legnagyobb ilyen médiák (Facebook, Snapchat, Instagram, Pinterest) várják a termék piacra kerülését.

Nano felületkezelő

Farkas István

Ötlet: A csaptelepeket, csempéket, szanitereket ezzel az anyaggal áttörölve a vízkő és a szennyeződések nem tapadnak meg a felületen, így ritkán kell takarítani, akkor is egyszerű a tisztítás, nem kell vízkövet oldani. Vége a csúnya, vízköves csaptelepeknek és a folyamatos vízkőoldózásnak.

Helpus szoftver

Guttmann Tamás

Ötlet: Üzletkötők munkáját leegyszerűsítő, a hatékonyságukat jelentősen megnövelni képes értékesítést támogató szoftver ill. telefonos alkalmazás, amely a munkaidőt a felére, míg a jövedelmet a duplájára képes emelni.

Tempix matricák

Marko Arola

Ötlet: A hűtőlánc megszakadását jelző matricák. Egy valódi fogyasztóvédelmi eszköz. Megakadályozható, hogy romlott vagy hibásan tárolt élelmiszert vásároljunk. A matrica kimutatja, ha egy élelmiszer a megengedett hőmérséklet fölé emelkedik akár a szállítás, akár a tárolás során. Az élelmiszeripar mellett a kozmetikai és a gyógyszeriparban is használható a fogyasztók védelmében.

Üzemanyag fogyasztás csökkentő

Takács László

Ötlet: Valódi 20-30% os fogyasztás csökkenést elérő eljárás. Könnyen installálható. Robbanómotoros gépjárművek és gázkazánok hatékonyságának növeléséhez.

Mikor érdemes  megnéznie a VIDEÓ-t?

N

Ha feltaláló vagy újító

Ha Ön feltaláló, újítása vagy nagy nemzetközi sikerre pályázó, technológiai vagy módszertani újításon alapuló vállalkozása van.
N

Ha befektető

Ha befektetőként vagy kisbefektetőként szívesen válna társtulajdonossá egy következő világsikerben. Akár néhány százezer vagy pár millió forinttal tulajdonostárssá válhat egy startup portfólióban, ahol Önnek már az is elég, ha a több tucat találmány közül csak egyet sikerre viszünk.
N

Ha kíváncsi

Ha érdekli a téma: Vagyonteremtés Befektetéssel
N

Ha tervezte, de valamiért nem tudott személyesen eljönni

A VIDEÓ-k révén kényelmesen az otthonából is átélheti az összesen 3 órás rendezvényt.

N

Ha szeretné nyomon követni a futó projektek előrehaladását

Ha a 2017-es alkalmon ott volt volt, de a VIDEÓK révén szívesen „találkozna” újabb feltalálókkal és mentoraikkal.  Ha szeretné látni, hogy hova jutottak a futó porjektek néhány hónap alatt.

N

Ha érti, hogy...

…a NAGY vagyonokat birtokló emberek többnyire olyan pénzek beáramlására számítanak, amelyért személyesen nem dolgozhatnak meg. Találmányokban, újításokban, illetve az azokba történő befektetésben gondolkoznak. Ez az mire ezen a rendezvényen Önnek is ajtó nyílik.
A legtöbb zseniális találmány mellé nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke és szaktudás ahhoz, hogy a találmányból üzlet, vagyon és egy ahhoz méltó, akár nemzetközi siker lehessen! Ez az, amin most VÁLTOZTATUNK…
Előadók

Guttmann Tamás

Safis-EVO Zrt.
Vezérigazgató

Dr. Varga Miklós - Élőben Floridából

Ötletből DOLLÁR Mentorprogram
Startup Mentor

Schlingloff Sándor

Marketingtanácsadó

Regisztráció

Befektetési Fórum 2.0 – A rendezvény felvétele DÍJMENTESEN!

FONTOS! – A rendezvény korábbi regisztrálói automatikusan megkapják a VIDEÓ-kat, tehát nem szüksélges külön regisztrálnia.

Mi fog történni a regisztrációját követően?

Az “IGEN! Kérem a VIDEÓKAT!” gomb megnyomásával egy a sikeres regisztrációját visszaigazoló oldalra jut, ahol további információkat kap a startup vállalkozásokba való befektetés témájában.

A sikeres regisztrációját e-mailben is visszaigazoljuk.

VIDEÓ LETÖLTÉS – A VIDEÓ-kat az utómunkálatok befejezésével a regisztrációkor megadott e-mail címre automatikusan elküldünk minden regisztrálónknak.

FONTOS – Kérjük mindenképpen őrizze meg a visszaigazoló emailünket, mert a startup finanszírozás és befektetéssel megvalósuló vagyonteremtés témájában kulcsfontosságú információkat is talál benne.

***        

Telefon:
+36 70 388 2496

eMail:
[email protected]


STARTUP VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496
VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496

Safis-EVO Zrt.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2018. | Safis-EVO Zrt.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 25041853-2-43
cégjegyzékszám: 01-10-048223