facebook pixelid

9 dolog amit tudnia kell, ha be akar fektetni egy startupba

Befektetés Startupokba
Naív remény vagy Bomba lehetőség? Kőkemény tények, jéghideg statisztikák egyetlen A4-es oldalon!

9 dolog amit tudnia kell, ha be akar fektetni egy startupba

Befektetés Startupokba
Naív remény vagy Bomba lehetőség? Kőkemény tények, jéghideg statisztikák egyetlen A4-es oldalon!

Megnyílt az út egy olyan világ felé ahol 50, 100 vagy akár több 1000 szeres megtérülésekre is reális az esély

Miközben a startup finanszírozás korunk talán legnagyobb pénzügyi lehetősége, kiemelkedően magas kockázattal is jár. Most egyetlen A4-es oldalon összefoglaltuk azt a 9 tényezőt aminek a figyelmbevétele nélkül TILOS bármilyen vállakozásba is befektetnie.

A minitanulmányunkkal együtt Ön a “Vagyonteremtés befektetéssel” című tanulmánysorozatunkhoz is hozzáférést szerez, mely egyrészt befektetési tippeket ad Önnek, másrészt egy olyan befektetési stratégiát is bemutat Önnek, mellyel VALÓDI ESÉLYT szerez arra, hogy a következő NAGY VILÁGSIKERNEK Ön is haszonélvezője lehessen.

A minitanulmányunk mellett Ön a “Vagyonteremtés befektetéssel” című tanulmánysorozatunkhoz is hozzáférést szerez, mely egyrészt befektetési tippeket ad Önnek, másrészt egy olyan befektetési stratégiát is bemutat Önnek, mellyel VALÓDI ESÉLYT szerez arra, hogy a következő NAGY VILÁGSIKERNEK Ön is haszonélvezője lehessen.

Adja meg a legjobb e-mail címét és a kattintást követően azonnal küldjük Önnek a 9 tényezőt amellyel mindenképpen számolnia kell, ha be akar fektetni egy Startup-ba! A regisztrációját követően hozzáfér a 9 tényezőhöz, továbbá azonnal megnézheti  Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatójának megdöbbentő előadását,  amelyben bemutatja Önnek azt a befektetési stratégiát, amivel a nyugati világ futószalagon gyártja a nagy nemzetközi sikereket.

Vagyonteremtés befektetéssel

Befektetési Tippek és Tanulmányok Ambiciózus Kisbefektetőknek

www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2019. | SAFIS EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület