facebook pixelid
Oldal kiválasztása

Vagyonteremtés Befektetéssel

Már 200.000 Ft-tal TÁRSTULAJDONOS lehet ígéretes hazai STARTUP vállalkozásokban!

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet akár több startup vállalkozásnak is!

11 rövid VIDEÓ bevezeti Önt a Startup finanszírozás egy ÚJ világába

Amennyiben olyan befektetési lehetőséget keres, mellyel esélye is lehet kiemelkedő hozamokra feltétlenül szánja rá az időt, hogy átfussa ezt az oldalt.

Az a néhány perc amit ezekre az alapvető időnként felkavaró gondolatoknak a befogadására szán, vágányt állíthat a pénzügyi életén. Az alábbi 11 üdítően rövid, de igen jelentős VIDEÓ olyan lehetőségeket nyít meg Ön előtt, amelyek eddig csak a kiváltságos nagytőkések privilégiuma volt.

Tulajdonrészt szerezhet Startupokban:

REMÉNY
A NAGY PÉNZ
KOCKÁZAT
A MEGOLDÁS
TALÁLMÁNYOK
A LEHETŐSÉG
BEFEKTETÉS
A TELJES INFÓ
KIK VAGYUNK
BEFEKTETŐINK
CSELEKEDJEN

Legyen részese immár több mint 600 tulajdonostársunkkal együtt Ön is világsikerre érdemes hazai találmányok, teljes iparágakat felforgató fejlesztések, vagy éppenséggel zseniálisan egyszerű, de emberek millióinak az életét megkönnyítő ötletek sikerének!

Guttmann Tamás

Vezérigazgató

Olyan vállalkozók vagyunk akik elhittük, hogy a magyar elme különleges, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért létrehoztunk egy befektetési alapot melyen keresztül mi kisemberek a pénzünkkel útjára indíthatunk kiemelkedő sikerekre reményt tartó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

MIÉRT EZ?

Mert kis tőkével is részese lehet ígéretes hazai startupoknak

…vagy ha még idejében reagál akár egy teljes startup portfóliónak, ahol a kimagasló hozamlehetőség mellett a kockázatporlasztás egyszerre valósul meg.

MIÉRT MI?

A számító nagytőke helyett velünk egyszerű, de nagyon is képes emberek őszinteségére és elszántságára számíthat

Most nem a bankvilág cápáinak jéghideg profizmusával van dolga, hanem egyszerű, de nagyon is képes emberek őszinteségével, lelkesedésével és elszántságával. Olyan emberekkel, akik vállalták a kockázatot egy jobb közös jövő és egy nagyobb élet reményében.

MIÉRT MOST?

A startup vállalkozások a legjelentősebb növekedést az induláskor produkálják

Amikor a cégek már sikeresen futnak, Ön ha egyáltalán, már csak sokszoros áron juthat tulajdonrészhez.

A jelenlegi projektjeinkben lejegyezhető 200-200 millió forintos keret kimerülésével a kisbefektetők számára megszűnik a részesedési lehetőség.

REMÉNYTELENSÉG

Rendszeresen találkozunk a feltalálók és kisbefektetők reménytelenségével…

…az egyik tőke és segítség, a másik számottevő hozamok esélye nélkül, hasonlóan pesszimizmusba jutott.

A hozzánk érkező, sokszor zseniális ötletek birtokában lévő feltalálók és újítók, sorra számolnak be arról, hogy gyakorlatilag reménytelen a helyzetük. Pénz és a megfelelő piaci ismeretek nélkül nem tudnak egyről a kettőre lépni.

Nagyon hasonló élményről számolnak be azok a kisbefektetők is, akikkel találkozunk, csakhogy ők a másik oldalról élik meg ugyanezt. Az ő reménytelenségük abból fakad, hogy azzal a pénzzel, amivel rendelkeznek csak nevetséges hozamokra számíthatnak. Még ha súlyos milliókat fektetnek is be, a hozam nem elég ahhoz, hogy bármiben is előreléphessenek.

Indítsa el a VIDEÓT és nézzen szembe a valódi lehetőségeivel!

Sokan nem hisznek benne, hogy hozzájuthatnának annyi pénzhez, amennyire igazából szükségük lenne…

…és igazuk is van. A nagy pénzek nem úgy jönnek, mint az, amiből megélünk. A vagyonért nem a megszokott árat kell fizetnünk.

Sokan, amikor ránéznek a pénzügyeikre, azt kell megállapítsák, ahhoz hogy jelentősen előreléphessenek az életben nem egy kicsivel több pénz kellene, hanem NAGYSÁGRENDEKKEL több pénz…

Havi 1 MFt helyett NEM 1.2 MFt hanem 3,5,10 MFt. A megtakarított 3-5-10 MFt helyett 20-50 vagy akár több száz millió.

Sokan érzik úgy, hogy azoknak az összegeknek a megszerzése, amire valójában szükségük volna, már-már REMÉNYTELEN.

Ön szembenézett már a valódi pénzügyi igényeivel?

Kattintson a VIDEÓRA és fedezzen fel egy lehetőséget a NAGYSÁGRENDEKKEL nagyobb pénzre!

Olyan pénz fog Önhöz áramolni, amiért személyesen nem dolgozott meg

Megszoktuk, megtanultuk hogyan fizetünk a Reményért, de a nagyobb pénzekért más árat fizetünk. A nagyságrendekkel több pénzért többnyire nem lehet megdolgozni.

Akik nagyobb vagyonokat birtokolnak, az életük egy pontján elkezdtek arra számítani, hogy olyan pénz fog hozzájuk áramolni, amiért személyesen nem dolgoztak meg. Az életük egy pontján elkezdtek találmányokban, vállalkozásokban és az azokba való befektetésben gondolkozni.

A startupokkal Önnek is lehetőség nyílik arra, hogy 100-1000 szeres haszonra tegyen szert

A Startupok az egyik jelenség a napjainkban, amely megnyitja a remény ajtaját. Ön is, én is részesei lehetünk egy következő világsikernek. Feltalálóként, ötletgazdaként vagy éppen a másik oldalról befektetőként.

A nagy pénz másképp jön

Mondhatnám, hogy könnyen jön. Ugyanakkor a vagyonteremtésnek mindig van ára.

Stratégiai befektetővé kell válnunk, aki elkezd arra számítani, hogy ha most kész „veszíteni”, egyszer olyan pénzek fognak hozzá áramolni, amikért NEM DOLGOZOTT MEG.

A NAGY PÉNZ

KOCKÁZTAT

Mennyit ér Önnek a megvagyonosodás valós esélye? Ön mit hajlandó fizetni a reményért?

Ez egy nagyon komoly kérdés, mert a legtöbb ember SEMMIT sem hajlandó érte fizetni és ezzel esélytelenségre ítéli magát.

Gondoljon csak bele…

A) A legtöbb vállalkozónak azzal, hogy elindítja a vállalkozását, befekteti a pénzét, napi 10-14 órát dolgozik, ez a remény szinte mindent megér. Az egész életét, és minden pénzét.
B) A befektetőknek ugyanez a remény 10 és 100 milliók kockáztatásába kerül.

Ez a remény ára. A kérdés, amit ezen a ponton fel kell tennünk magunknak, az a következő: „Nekem mit ér meg a REMÉNY?”

Fontos ezt átgondolni. Tudatossá válni. Erről szól a következő VIDEÓNK. Megmutatja Önnek, hogy mi az az ár, amit ha megfizet, olyan pénz áramolhat Önhöz, amiért személyesen már nem dolgozik meg. A nagy pénz, ha készek vagyunk megfizetni az árát, ha jön, akkor szinte magától jön…

Őszinte gondolatok lehetőségről és kockázatról, kapzsiságról és megbánásról – Kattintson a VIDEÓRA!

A pénzből -amit befektet- fizetések, gépek, bérleti díjak lesznek. 

Értenie kell, hogy Ön a befektetett pénzét soha nem kaphatja vissza, hisz a startup, amibe fektetett, abból a pénzből finanszírozza a működését. Ön befektetőként VALÓDI kockázatot vállal. Az egyetlen esélye a nyereségre az, hogy a vállalkozás, ami úgymond felemésztette az Ön pénzét, sikeres lesz és olyan nyereséget termel, amiből Ön osztalékot kap, vagy hogy az üzletrészét később magasabb áron eladja. 

Abban az esetben azonban, ha a cég kudarcot vall -ami 10 esetből 9-szer megtörténik- ön nem kap osztalékot és az üzletrésze is értéktelen

Ha nem biztos benne, hogy teljes egészében érti a Startupokba való befektetés különösen magas kockázatát, akkor kérem FELTÉTLENÜL nézze meg a fenti VIDEÓ-t!

A MEGOLDÁS

Egy olyan stratégiát követünk, amely a befektetői és az ötletgazdai oldalról is jelentősen csökkenti a kockázatot

Mivel a Safis EVO INC. több találmányt támogat, egy találmányon nincs az a nyomás, hogy mindenképpen világsikernek kell lennie. Minden vállalkozás lehet az ami, mert elég, ha a csapatból egy valaki berúgja a gólt.

Éppen ezért mondjuk azt, hogy:

“Egyetlen egy világsikerre van szükségünk.
Önnek is, nekünk is.”

Ha egy projekt befut, akkor Ön mint kisbefektető befutott, és Ön is mint ötletgazda extra erőforrásokra számíthat a saját projektjéhez.

A befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz, akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

TALÁLMÁNYOK

Milyen találmányokon és projekteken dolgozunk jelenleg?

Guttmann Tamás személyesen prezentálja a Safis befektető társaság által felkarolt találmányokat. Kérem nézze meg a futó projektjeinket bemutató VIDEÓ-t

Az alábbi projektek mind részei a Safis startup portfóliónak:

 • Lángálló fa
 • Nano felületkezelő
 • Okoskép szoftver
 • HelpUs szoftver
 • Safis Webáruház
 • BlokkWood
 • EFC – Állítható keménységű szivacsok

Az anyavállalatba való befektetés lehetősége hamarosan lezárul. A tervezett 500 MFt-os lejegyezhető tőkét maradéktalanul lejegyezték. Önnek jelenleg az Önálló találmányokban van lehetősége tulajdonrészt szerezni.

Milyen önálló találmányokba fektethet?

Miért érdemes Önnek az önálló startup-ok-ba való befektetésben gondolkoznia?

Alapvetően 3 esetet tudunk elképzelni amikor mindenképpen érdemes megfontolnia, hogy önálló projektekbe illetve projektcsoportokba fektet.

1) Amennyiben Ön kimagasló lehetőséget lát egy konkrét projektben, azaz a fejlesztések közül kimondottan az adott találmányba akar fektetni.

2) Amennyiben Ön nagyobb kockázat mellett nagyobb profitra vágyik. Amennyiben ugyanazt az összeget nem egy portfólióba fekteti, hanem egy konkrét találmányt támogat vele, akkor abban értelemszerűen nagyobb üzletrészt is fog birtokolni. Ugyanakkor ebben az esetben az Ön sikere is teljes egészében az adott találmány sikerétől függ.

3) Mivel a Safis anyavállalatba való befektetés lehetősége lezárult jelenleg az egyes projektcégekbe való befektetés lehetősége az ami nyitva áll Ön előtt. A kockázatporlasztás ebben az esetben úgy valósulhat meg, hogy Ön adott esetben kisebb összegeket, de több projektcégbe is befektet.

Jelenleg három projektcég fogad befektetéseket.

Nézze meg a termékeinkről készült VIDEÓ-kat, fussa át a leírásokat és milliárdos lehetőségekről fog képet kapni.

#1 Safisoft

– Szoftver finanszírozó cég

…amely jelenleg három projektet hordoz és ilyen módon önmagában is megvalósít egy kisebbfajta kockázatporlasztást.

A Safisoft-ban futó projektek:

 • TrendExt – Okoskép szoftver
 • HelpUs – Sales aszisztens szoftver
 • Safis Webáruház szoftver

#2 BLOKKWOOD

– Blokkolja a vizet és még sokkal többet…

Trópusi fa a hazai erdőkből, sőt jóval több…

A BlokkWood egy paradigmaváltást eredményez a nemzetközi faiparban. Újra kell fogalmaznunk, hogy mi is az, amit eddig úgy ismertünk: FA

A BlokkWood fa nem szívja a vizet, ezáltal nem vetemedik, keményebbé és tartósabbá válik, nem támadják meg a gombák és a farontó bogarak és mindezek mellett antibakteriális.

Újra kell tanulnunk, hogy mire és hogyan lehet használni a fát. Ha BlokkWood-ból épít, nem csak gyerekeinek, de az unokáinak is építi! A BlokkWood lehetőség arra, hogy fából készítsünk BÁRMIT, amit eddig is szerettünk volna, de nem mertünk. Lehetőség, hogy amit eddig is fából készítettünk, sokszorta tartósabb, szebb és 100%-osan egészséges, vegyszermentes, sőt a természeténél fogva antibakteriális lehessen.

 

#3 EFC

– Új ülés és fekvés komfort

Egy mondatban: Állítható keménységű ülő és fekvőmatracok. Az ülő és fekvőalkalmatosságok egy vadonatúj generációja van születőben. Olyan ülő és fekvőalkalmatosságok (székek, ágyak, kanapék, fotelek, ágybetétek…) létrehozására nyílt lehetőség, amelyek keménysége és ilyen módon akár a teljes ergonómiája pillanatok alatt személyre szabható, egy mozdulattal állítható. Mindez egyszerűen és rendkívül költségkímélően.

A LEHETŐSÉG

A befektetési lehetőség

Ön valójában magában a Safis Befektető Társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

USA leányvállalat

A Safis befektetőtársaság annak érdekében hogy állandó jogi környezettet biztosíthasson a befektetőinek létrehozta a Safis EVO INC.-t melynek befektetőként Ön szintén tulajdonosa lesz.

Nemzetközi cégcsoport

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet akár több startup vállalkozásnak is!

Az egyes beindított projektekre, illetve projekt csoportokra alapított önálló projektcégek első körben 200-200 MFt befektetői tőkét fogadnak. Ez az a befektetési lehetőség, ami most Ön előtt is nyitva áll.

A befektetésével Ön VALÓDI tulajdonrészt szerez az adott startup projektben és találmányban 

Ön fektethet egyetlen egy, de egyidejűleg akár több startupba is. Ilyen módon a befektetésének megtérülése NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem egy startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes. A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi videóból kaphatja. >>

BEFEKTETÉS

A befektetési lehetőség rövid összefoglalása:

Meghívás egy gazdasági „csodába” – Magyar emberek készek megosztani a sikerüket Önnel! A legtöbb pénzt olyan cégtulajdonosok keresik, akik egy olyan „terméket” menedzselnek, amelyet emberek millióit vásárolnak… Nézzük meg most együtt, hogyan lehet Ön egy ilyen cég társtulajdonosa.

Kérjük, most indítsa el a videót!

A)

IGEN, érdekel a befektetési lehetőség!
Szeretnék részletes, személyre szabott ajánlatot kapni!

B)

Még NEM állok készen a befektetésre, de ÉRDEKEL a lehetőség!

Amennyiben az eddig megkapott információk alapján szeretne maga is részesévé válni a folyamatosan duzzadó befektetői körünknek, kérjük igényeljen tőlünk személyre szabott befektetési ajánlatot. Amennyiben maradtak még megválaszolatlan kérdései, javasoljuk, hogy nézze meg a további videóinkat is. Amennyiben ezután is maradnak kérdései, válassza az „ajánlatkérés” opciót és Örömmel felhívjuk Önt.

A TELJES INFÓ

A befektetési lehetőség részletes bemutatása:

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában. Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis cégcsoport vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Kérjük, most indítsa el a videót!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis Cégcsoport vezérigazgatója

A)

IGEN, érdekel a befektetési lehetőség!
Szeretnék részletes, személyre szabott ajánlatot kapni!

B)

Még NEM állok készen a befektetésre, de ÉRDEKEL a lehetőség!

Amennyiben az eddig megkapott információk alapján szeretne maga is részesévé válni a folyamatosan duzzadó befektetői körünknek, kérjük igényeljen tőlünk személyre szabott befektetési ajánlatot. Amennyiben maradtak még megválaszolatlan kérdései, javasoljuk, hogy nézze meg a további videóinkat is. Amennyiben ezután is maradnak kérdései, válassza az „ajánlatkérés” opciót és Örömmel felhívjuk Önt.

KIK VAGYUNK MI?

Úttörők vagyunk, akik megelégelték, hogy a magyar elme zsenialitása elkallódik, vagy ha nem, mindig valaki más gazdagodik meg rajta.

Ismerkedjen meg egy forradalmi befektetési koncepció létrehozóival, az alapító tulajdonosokkal, feltalálókkal és szakembergárdákkal!

Kérjük, most indítsa el a videót!

Olyan vállalkozók vagyunk akik elhittük, hogy a magyar elme különleges, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…ezért létrehoztunk egy befektetési alapot, melyen keresztül mi kisemberek a pénzünkkel útjára indíthatunk kiemelkedő sikerekre reményt tartó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

A safis központ és a csapat… 🙂

Both Zoltán – BlokkWood
Befektetőből ügyvezető igazgató!

Balogh Zsolt – Alapító tulajdonos, Igazgatósági tag, Autóversenyző, Vállalkozó

Guttmann Tamás

Guttmann Tamás

Vezérigazgató

Több mint 20 éves tapasztalattal projektek menedzselésében, fejlesztésekben, kereskedelemben, értékesítésben.

Dr. Bartáné Németh Ilona

Dr. Bartáné Németh Ilona

Phillips-Nagy Anikó

Phillips-Nagy Anikó

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor

Marketing vezető

Országosan és nemzetközileg elismert online marketing szakember

Lehet, hogy Ön

Lehet, hogy Ön

Az új munkatársunk

Mert hogy folyamatosan keressük a kimagasló képességekkel bíró, csapattársakat… 🙂

BEFEKTETŐINK

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

A társtulajdonos tagok száma már meghaladja a 600 főt, az általuk befektetett összeg pedig a 440 millió forintot! A fejlesztések gőzerővel zajlanak!

Köszönjük a bizalmat!

18 évestől a 75 éves korig, a legkülönbözőbb életkorú és foglalkozású férfiak és hölgyek csatlakoztak a Safis Projekthez és lettek tulajdonostársai a vállalatnak, közöttük…

Könyvvizsgálók, mérnökök, jogászok, informatikusok, marketingesek, tanárok, könyvelők, rendőrök, orvosok, katonatisztek, valamint egyetemi docens, gyógyszerész, ingatlanos, szállodaigazgató, logisztikus, helikopter pilóta, fodrász, éjjeliőr, építőipari nagyvállalkozás tulajdonosa, recepciós, biztonsági őr, brókercég vezető, szívgyógyász, természetgyógyász, kémikus, rendszergazda, fejlesztő mérnök, egyetemi hallgató, főépítész, zenész, színész, gyümölcstermesztő, gyógypedagógus, háztartásigép-szerelő, gépkocsivezető, raktárkezelő, taxis, csőszerelő, kávézó tulajdonos, vendéglátós, gazda, kőfeldolgozó, restaurátor, látványtervező, ápolónő, munkanélküli, rendezvényszervező, pedagógus, belsőépítész, műszaki vezető, könyvesbolt hálózat tulajdonos, épületgépész, szakács, iskolaigazgató, hegesztő, ügyfélszolgálatos, műszerész, darukezelő, költő, valamint több vállalkozó és több nyugdíjas!

200 ezer forinttól a több millió forintig terjed a befektetői skála.

Nézze meg a befektetőinkkel készült interjúkat!

Néhány cél, amiért az emberek csatlakoztak és társtulajdonosokká váltak:

 • gyermekeinek, unokáinak szeretne maradandó adni
 • része szeretne lenni egy nagy dobásnak
 • örül, hogy a magyarok végre összefogtak (politikamentesen), ennek részese szeretne lenni
 • a magas hozam lehetősége vonzotta ide
 • a szellemiség tetszik

és még sok-sok személyes cél.

Fektessen be Magyarország legígéretesebb startup vállalkozásaiba és termékeibe!

A Nyereség Részesedési Jog megszerzésével Ön valójában egy kültagi pozíciót vásárol magának a Safis Befektető Társaságban. Ez a befektető társaság tulajdonában levő – osztalékelsőbbségi részvények birtoklásával – valódi, teljes értékű tulajdonhányadot jelent, de minden felelősség és kötelezettség nélkül.

Ön azzal, hogy tulajdonrészt szerez befektető társaságunkban automatikusan tulajdonjogot szerez a társaságunk által támogatott STARTUP vállalkozásokban.

CSELEKEDJEN

Mi fog történni, miután visszajelzett nekünk?

 

A) Amennyiben komoly befektetési szándékkal rendelkezik, ne habozzon és töltse ki a további információt és konkrét befektetési ajánlatot igénylő űrlapunkat. Munkatársaink 5 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

B) Amennyiben ez így még túl gyors Önnek, igényelje „STARTUP ÉRTESÍTŐ” és “Vagyonteremtés befektetéssel” című tanulmánysorozatunkat, amely elsősorban a Startup vállalkozásokba történő befektetés lehetőségeit és buktatóit elemzi. Nem csupán konkrét befektetési tippe(ke)t ad Önnek, de az elképesztő lehetőségek mellett, kendőzetlen egyenességgel bemutatja Önnek a valós kockázatokat is.

Kérem, kattintson a megfelelő gombra!

A)

IGEN, érdekel a befektetési lehetőség!
Szeretnék részletes, személyreszabott ajánlatot kapni!

B)

Még NEM állok készen a befektetésre, de ÉRDEKEL a lehetőség!

Vagyonteremtés Befektetéssel

Hogyan tehet szert viszonylag szerényebb befektetések mellett 10 és 100 milliós hozamokra? Egy – FELVÉTELRŐL azonnal nézhető – rendezvény, amely alapvetően változtathatja meg azt ahogyan befektetésről gondolkozik.

Átfogó képzést biztosítunk Önnek napjaink kimagasló befektetési lehetőségeiről és valódi bepillantást adunk három korai szakaszban lévő Startup fejlődésébe, továbbá MINI-TANFOLYAMAINKKAL azonnal elkezdjük az Ön vagyonteremtési szándékainak támogatását. Szerezzen hozzáférést MOST!

Vagyonteremtés Befektetéssel

Hogyan tehet szert viszonylag szerényebb befektetések mellett 10 és 100 milliós hozamokra? Egy – FELVÉTELRŐL azonnal nézhető – rendezvény, amely alapvetően változtathatja meg azt ahogyan befektetésről gondolkozik.

Átfogó képzést biztosítunk Önnek napjaink kimagasló befektetési lehetőségeiről és valódi bepillantást adunk három korai szakaszban lévő Startup fejlődésébe, továbbá MINI-TANFOLYAMAINKKAL azonnal elkezdjük az Ön vagyonteremtési szándékainak támogatását. Szerezzen hozzáférést MOST!

Safis EVO INC.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419